Ştiri din Transilvania

BISTRIȚA: INCENDIU la Primărie

Pompierii au intervenit luni după-amiază pentru stingerea unui incendiu produs într-un corp de clădire al Primăriei municipiului Bistriţa. Incendiul a avut loc după încheierea orelor de program, iar o parte din aparatura aflată în incintă a fost distrusă.

INCENDIU în Primăria Bistrița INCENDIU în Primăria Bistrița

În încăperea afectată funcţionează Serviciul judeţean de evidenţă informatizată a persoanei, iar cel mai probabil incendiul a fost provocat de un aparat lăsat sub tensiune.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat că echipajul trimis la faţa locului a fost nevoit să intervină cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările, incendiul afectând mai multe calculatoare, scannere, imprimante, o multifuncţională şi un corp de mobilier.

Pompierii au reuşit să evacueze o parte din bunuri, iar o comisie mixtă urmează să inventarieze pagubele şi să stabilescă exact cauza incendiului, scrie Agerpres.

Având în vedere că în clădire nu se mai afla nimeni, nicio persoană nu a suferit din cauza fumului gros şi a flăcărilor.

Etichete: incendiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter