Ştiri din Transilvania

Un sicriu dotat cu aer condiționat a luat foc în timpul priveghiului

Un priveghi aflat în desfăşurare a fost întrerupt, vineri, în momentul în care sicriul în care se afla persoana decedată şi care era dotat cu sistem de aer condiţionat a luat foc.

Un sicriu dotat cu aer condiţionat a luat foc, în timpul unui priveghi, în Bistrița-Năsăud/Foto: pixabay.com Un sicriu dotat cu aer condiţionat a luat foc, în timpul unui priveghi, în Bistrița-Năsăud/Foto: pixabay.com

 

 


Pompierii au fost chemaţi să intervină în localitatea Pinticu din judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru stingerea incendiului care a afectat atât sicriul, cât şi încăperea în care se afla acesta.

 


Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune la sistemul de aer condiţionat al sicriului.

„Incendiul a fost lichidat de proprietari, se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfăşura un priveghi. Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat al sicriului”, potrivit ISU Bistrița-Năsăud, citat de bistriteanul.ro


Slujba de priveghere a fost organizată în locuința familiei, context în care aceasta a refuzat să opteze pentru serviciile capelei din localitate. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Petreștii de Jos, Cluj! O construcție, distrusă în totalitate de flăcări

Ultimele Stiri
abonare newsletter