Sport

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

CFR Cluj s-a înțeles deja cu UTA Arad pentru transferul brazilianului Roger din această iarnă, dar mai vrea un jucător pentru play-off.

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun


Trupa pregătită de Dan Petrescu a încercat să îl transfere pe Cristopher Braun de la FC Botoșani. Jucătorul german și echipa din Gruia au bătut palma pentru un transfer în vară, dar situația actuală l-a obligat pe Dan Petrescu să forțeze mutarea în acest moment. Din păcate pentru clujeni, transferul are șanse mici să se mai facă în această iarnă.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Campionii României ar fi trebuit să achite 150.000 de euro pentru a-l transfera pe Braun din această iarnă. 


„Da, am discutat cu cei de la CFR Cluj despre transferul lui Braun, în speță cu domnul Cristi Balaj. Nu au fost de acord cu pretențiile noastre, iar fotbalistul o să rămână la noi până în vara viitoare. Da, este adevărat, am cerut 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece acum”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

CFR Cluj este într-o criză și are patru rezultate de egalitate în 2022 în Liga 1. Feroviarii riscă astfel să rateze titlul, după ce FCSB s-a apropiat la doar șase puncte.

CITEȘTE ȘI:

Becali l-a sunat pe Omrani pentru a-l convinge să meargă la FCSB. Jucătorul lui CFR Cluj a cerut un salariu colosal

Universitatea Cluj a transferat un brazilian cu peste 100 de meciuri jucate în Liga 1

Ultimele Stiri
abonare newsletter