Sport

VIDEO. Juan Culio, în lacrimi după meciul CFR Cluj - CSU Craiova 1-0: „Când simt că nu merge, eu pun STOP”

Juan Culio a oferit interviu emoționant după meciul CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 din Liga 1.

Mijlocașul sud-american s-a întors în această vară la CFR Cluj și a vorbit despre provocările pe care le-a avut de înfruntat în ultimul an și jumătate. Culio a plecat de la CFR Cluj din cauza faptului că soția lui a fost grav bolnavă, dar lucrurile au revenit pe un făgaș normal și el s-a întors în Gruia.

„A fost un an și jumătate foarte, foarte greu pentru mine. De aceea am și plecat acasă. Au fost probleme de sănătate cu soția mea, dar acum e bine. De aceea sunt foarte, foarte fericit. M-a sunat patronul de la CFR, m-a sunat Dan, m-au sunat oameni de aici din Cluj, care mi-au spus că mă vor înapoi. Eu am acceptat, mai ales că a fost un an și jumătate foarte, foarte greu. De aceea vreau să-i dedic această victorie soției mele”, a spus Culio, după meci, moment în care a izbucnit în lacrimi.


Sud-americanul a fost criticat dur pentru evoluțiile din primele două meciuri și a avut un mesaj pentru toți cei care se gândesc la retragerea lui.

”Vreau să mai joc, simt că pot și vreau să mă retrag din fotbal de aici, de la CFR Cluj. Când nu mai pot să joc, voi spune eu stop.  Apoi, după ce voi termina cu fotbalul, îl voi urma pe Dan Petrescu oriunde va merge. Voi fi secundul lui”, a mai spus Culio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter