Sport

CFR Cluj are un nou președinte de club după plecarea lui Marian Copilu

Cristi Balaj este noul președinte al celor de la CFR Cluj, dar își va începe mandatul doar după ce finalizează noua lege anti-doping.

Cristi Balaj a confirmat pe pagina lui de Facebook că a ajuns la o înțelegere cu șefii lui CFR Cluj și urmează să se alăture echipei din Gruia pe postul lăsat liber de Marian Copilu.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore”, a scris Balaj pe pagina de Facebook.


Fostul arbitru a ținut însă să menționeze că se va alătura lui CFR Cluj doar după ce noua lege anti-doping va fi finalizată.

„Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.  Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a adăugat fostul arbitru.


Cristi Balaj a avut în trecut mai multe probleme și a fost bănuit în repetate rânduri că este arbitrul care o favorizează pe CFR Cluj. Fostul central a avut o dispută aprinsă cu Adrian Porumboiu, omul care a finanțat FC Vaslui în trecut.

„Când am luat hotărârea, prostească, de a intra în fotbal, nu am știut în ce intru. Numai sosuri picante și urât mirositoare vin din treaba asta. Văd că un arbitru mă dă acum în judecată. Păi, nu ți-e rușine, mă, să mă dai în judecată? E vorba de Balaj. Are ifose d-astea, țâfne de cartier mărginaș. Păi, ai fost, mă, acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat. Da, mergem la judecată. Nu mi-e frică. Am spus că în spatele vitrinei cu trofee de la CFR Cluj e și poza lui. O să probez în instanță. Nu are cum să câștige niciodată. Am niște date... Mă duc cu casetele la tribunal. Dar am altă apărare, am cu ce să justific afirmațiile. Sunt beton", a spus Porumboiu cu ani în urmă

Ultimele Stiri
abonare newsletter