Sport

Noi transferuri la CFR Cluj! Mijlocașul Mihai Bordeianu se întoarce în Gruia

Mijlocașul Mihai Bordeianu, ultima dată evoluat în Arabia Saudită, se întoarce în Gruia, a anunțat clubul de Fotbal CFR Cluj.

 

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, transferul lui Mihai Bordeianu, mijlocaş care ultima oară a evoluat în Arabia Saudită la gruparea Al Qadisiyah.


 

„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul Mihai Bordeianu a revenit în Gruia. Sosit pentru prima dată la echipa noastră de la FC Botoşani în ianuarie 2018, Mihai Bordeianu a contribuit la câştigarea celor patru titluri ale CFR-ului din ultimii 4 ani, perioadă în care a bifat 98 de meciuri în tricoul alb-vişiniu. Bine ai revenit în familia CFR, Mihai, mult succes”, se arată pe site-ul citat.


Bordeianu a evoluat prima oară la CFR Cluj între ianuarie 2018 şi octombrie 2020, iar a doua oară în sezonul precedent, între februarie şi iunie 2021, sub formă de împrumut de la Al Qadisiyah.

Mijlocaşul este al doilea transfer realizat, miercuri, de gruparea ardeleană după cel al argentinianului Juan Emmanuel Culio. Mihai Bordeianu a mai jucat în cariera sa la formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ, FCM Dorohoi şi FC Botoşani.


Totodată, CFR Cluj a anunțat transferul fundașului Florin Ștefan, în vârstă de 25 de ani.

„Bine ai venit, Florin Ștefan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului Florin Ștefan. Fotbalistul de 25 de ani are peste 100 de meciuri în Liga 1 bifate în tricourile celor de la Sepsi OSK, ultima echipă pentru care a evoluat, și Juventus București. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, a transmis clubul.


CITEȘTE ȘI:

Bordeianu, prezentat oficial la Al-Qadisiyah. Banii încasați vin ca o gură de aer pentru CFR Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter