Sport

Juristul de la CFR Cluj, cel mai afectat în urma bătăii din vestiar. Are nevoie de 8 zile de spitalizare

Ioan Ivașcu, juristul clubului, este cel care a depus plângere penală în urma conflictului din vestiarul CFR, iscat în urma înfrângerii echipei de către Steaua Roșie Belgrad.

 

 


Ivașcu și-a scos vineri dimineața certificat medico-legal, în urma căruia, a rezultat că are nevoie de 8 zile de spitalizare după ce a fost implicat în bătaia de joi seara, conform digisport.ro.

 


Subiectul a ajuns inclusiv în presa internațională, conflictul fiind mai serios decât părea la prima vedere. Sursa citată precizează că bătaia a avut loc între Ioan Ivașcu, fizioterapeuții Viorel Boncoi, Radu Pralea și bodyguarzii trimiși de patronul Ioan Varga.

„În cursul zilei de astăzi, 27 august, la sediul Poliție municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Scandalul nu s-a oprit în seara de joi, vineri dimineața, antrenorul Marius Șumudică fiind oprit la intrarea în baza sportivă și fiindu-i refuzat accesul înăuntru, deși avea programat antrenament cu jucătorii echipei. Conform informațiilor apărute în spațiul public, până în acest moment, nu se știe oficial dacă Șumudică rămâne sau nu antrenor la CFR.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj! Fotbaliști și oameni din staff, implicați în conflict

Ultimele Stiri
abonare newsletter