Sport

Șumudică, încrezător înaintea meciului CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad:„Trebuie să demonstrăm că a fost un accident”

Marius Șumudică este încrezător înaintea meciului CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că formaţia ardeleană trebuie să demonstreze că meciul tur cu Steaua Roşie Belgrad, pierdut cu 0-4, a fost un accident.

„Nu avem de făcut decât să demonstrăm că meciul respectiv a fost un accident. Cei care vor intra pe teren, printr-o evoluţie bună, printr-un scor favorabil, să demonstrăm că a fost un accident şi nu asta e diferenţa de valoare dintre noi şi cei de la Steaua Roşie”, a declarat tehnicianul înaintea partidei de joi cu campioana Serbiei, în Europa League.


Șumudică vrea să spele rușinea din tur

„Jucătorii trebuie să arate că sunt un grup unit şi să ştergem cu buretele tot ceea ce s-a întâmplat, să ne gândim că plecăm de la 0-0, să uităm acel meci, să facem tot ceea ce ţine de noi să câştigăm. Cum ne va duce jocul, vom vedea, dar noi mâine vom juca pe atac, vom juca să câştigăm, cum am făcut-o şi în competiţia internă şi ceea ce am putut să realizăm şi în competiţiile europene, păstrând proporţia şi diferenţa de valoare dintre echipe...”, a adăugat Şumudică.

 Antrenorul CFR-ului s-a referit şi la fosta adversară a campioanei României, Young Boys Berna: „Am urmărit meciul Ferencvaros - Young Boys (2-3). Young Boys, chiar dacă avea în faţă un adversar puternic - Ferencvaros are 18 internaţionali şi 21 de străini în lot, a avut 25.000 de spectatori, care au cântat nonstop - a bătut atât la Berna, cât şi ieri la Budapesta. Cu noi, aici, Young Boys nu ştiu dacă a ajuns la poartă de două ori şi ne-a marcat un gol în minutul 93 (1-1). Noi practic am făcut un egal acasă cu ei şi am pierdut 1-3, fără drept de apel, la Berna, recunosc acest lucru, dar nu cred că a fost aşa o mare tragedie, cum încercăm noi să amplificăm'”, a declarat Șumudică

Ultimele Stiri
abonare newsletter