Sport

Pierdere importantă pentru U-BT Cluj! Brown ratează meciurile din Basketball Champions League

Brandon Brown lipsește cel puțin o lună de pe teren și ratează cea mai importantă perioadă din sezon.

Brandon Brown, fundașul transferat în această vară de U-Banca Transilvania, a suferit o accidentare în timpul antrenamentelor susținute la Cluj-Napoca. Mai exact, baschetbalistul american se confruntă cu o ruptură de adductor lung. Astfel, Brown va fi indisponibil cel puțin o lună, perioadă în care va face recuperare alături de staff-ul nostru medical.

Brandon este născut pe 14 august 1989 în Tacoma, statul american Washington. Jucătorul măsoară 1.86 metri și a absolvit colegiul Western Montana.

Primul contract profesionist l-a semnat în Brazilia, jucând pentru Basquete Cearense și Rio Claro Basquete. Ulterior, în stagiunea 2015/2016, Brown a făcut pasul spre Europa și a semnat cu polonezii de la King Wilki Morskie Szczecin.
De-a lungul carierei, conducătorul de joc a mai activat la Omonia Nicosia (Cipru), Balkan Botevgrad (Bulgaria), Nizhny Novgorod (Rusia) sau Boulogne-Levallois (Franța).

Accidentarea lui Brown încurcă mult planurile lui Mihai Silvășan, deoarece U-BT Cluj va juca în următoarea perioadă în preliminarii Basketball Champions League.
„Alb-negrii” au anunțat deja că vor căuta un alt baschetbalist stranier care să evolueze la U-BT în perioada în care Brown se va reface.

abonare newsletter