Sport

Șumudică s-a enervat când a fost întrebat de Dan Petrescu: „Altă întrebare!”

Marius Șumudică și Dan Petrescu au intrat într-un război al declarațiilor în ultimele săptămâni, fiind deja vehiculată o posibilă revenire a „bursucului” în Gruia.

Actualul antrenor de la CFR Cluj a susținut conferința de presă premergătoarea meciului cu Steaua Roșie Belgrad din UEFA Champions League și a avut o reacție dură în momentul în care a fost întrebat despre o posibilă demitere și o revenire a lui Petrescu în Gruia.

Șumudică a refuzat să răspundă la trei întrebări adresate de jurnaliștii români prezenți la Belgrad, fiind vizibil iritat de comparațiile cu Dan Petrescu.


„Altă întrebare! Altă întrebare! De asta încă mă aflu pe scaun şi nu mă ridic după cele trei întrebări pentru a pleca la cabine. Nu vreau să intru în nicio polemică cu absolut nimeni. Aştept întrebări despre meciul de mâine”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă din Serbia.


Petrescu l-a atacat pe Șumudică după eliminarea din Liga Campionilor

Fostul antrenor de la CFR Cluj a avut o intervenție la Digi Sport după jocul retur cu Young Boys Berna în care a ținut să reamintească performanțele reușite în Gruia, dar și să menționeze că Young Boys Berna nu este mai bună ca Celtic, Dinamo Zagreb sau Rennes.

abonare newsletter