Sport

Campionatul European de Volei Feminin debutează miercuri în Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca

Turneul feminin CEV EuroVolley 2021 se va desfășura în perioada 18 august – 4 septembrie 2021.

România este una dintre cele patru țări gazdă, alături de Serbia, Croația și Bulgaria. Meciurile din țara noastră vor avea loc în Cluj-Napoca în perioada 18 – 25 august 2021.

Grupa D organizată la BTarena aduce în Cluj-Napoca reprezentantele Turciei, Țărilor de Jos, Suediei, Finlandei, Ucrainei și bineînțeles România, în calitate de gazdă. Meciul de deschidere al grupei dintre România și Turcia va avea loc miercuri, 18 august, începând cu ora 20:30. Biletele sunt disponibile în rețeaua eventim.ro și pe tickets.cev.eu.


După 58 de ani, cea mai importantă competiție internațională de volei de pe bătrânul continent se întoarce în România. Jucătoare de top din voleiul european vor fi prezente în Cluj-Napoca, iar spectacolul din BTarena va fi unul de gală.

Conform ultimelor modificări legislative, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv. Prin urmare, la intrare, nu este necesară nici adeverință de vaccinare și niciun fel de test, pentru minori.


Informații detaliate despre eveniment pe www.cev.eu și https://www.facebook.com/frvolei. Biletele sunt disponibile în rețeaua eventim.ro și pe tickets.cev.eu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter