Sport

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1. Campionii României continuă în Europa League

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1 în manșa retur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

CFR Cluj și Young Boys Berna au remizat, 1-1, în manșa tur din Gruia, iar cele două echipe aveau să se înfrunte din nou în această seară în Elveția.

Meciul a început excelent pentru campioana României, iar Omrani avea să deschidă în minutul 4 la o fază în care Deac a recuperat și i-a pasat ideal. CFR Cluj a continuat jocul bun și a fost la un pas să își majoreze avantajul prin Susic și Sigurjonsson. CFR Cluj nu a reușit să fructifice cele două ocazii și avea să fie pedepsită.


Young Boys Berna avea să egaleze în minutul 23 prin Siebatcheu, cel care a marcat cu capul în urma unei centrări venite din zona lui Marios Camora. Elvețienii au trecut în avantaj peste doar două minute la o fază în care Ngamaleu a șutat fantastic după o minge greșită de Bouhenna în defensivă.

Young Boys avea să tranșeze definitiv calificarea în minutul 43, atunci când Elia i-a pasat lui Seibatcheu, cel care a izbutit dubla.


În repriza secundă, Adrian Păun avea să fie eliminat pentru două cartonașe galbene.

 Tiraspol a reușit surpriza și s-a calificat în play-off-ul UCL după ce a trecut de Steaua Roșie Belgrad. Pentru un loc în grupele Europa League, echipa din Serbia se va confrunta cu CFR Cluj.

abonare newsletter