Sport

Șumudică: „Young Boys ne este superioară, dar nu aveam voie să facem greșelile de la gol”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat după egalul 1-1 cu Young Boys Berna că adversarul a fost superior, dar jucătorii săi nu aveau voie să facă greşelile care au dus la golul egalizator.

 

 


„Young Boys este o echipă mult mai puternică decât noi, trebuie să recunoaştem, atât fizic, cât şi la contactele 1 la 1. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul pe care l-au făcut.

 


Dar sunt supărat pentru că am muncit atât şi să iei un gol în ultimele minute pe o neatenţie... OK, adversarul a controlat jocul, dar noi deliberat am făcut asta pentru că ştiam că au jucători de 1 contra 1. Este o echipă puternică, o echipă care azi ne-a fost superioară. 

Dar nu am pierdut. Noi tot aducem puncte pentru România, important e că mai trecem acolo ceva în dreptul coeficientului ţării. Cred că jucătorii mei s-au retras fără să se gândească pentru că eu nu le-am spus nicio clipă să ne retragem. Uneori apare însă această dorinţă de conservare a rezultatului atunci când îi simţi pe adversari mai puternici şi cred că asta a fost o greşeală. Dar sunt mulţumit, jucătorii mei au făcut risipă de efort şi cred că era o încununare dacă reuşim să câştigăm”, a spus tehnicianul la postul Digisport.


Accidentarea lui Alibec, decisivă

Şumudică a explicat că formaţia sa a pierdut din calitate după accidentarea lui Denis Alibec. 

„El a simţit ceva în zona inghinală unde a fost operat. Nu a mai putut să continue, iar odată cu ieşirea lui am pierdut din forţa atacului, am pierdut din calitate. Asta ne-a fost soarta, ce să facem?”, a spus antrenorul. 


Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate cu formaţia elveţiană Young Boys Berna, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

CFR a scăpat printre degete victoria în faţa campioanei Elveţiei, fiind egalată în min. 90+3 de Vincent Sierro, după ce Cristian Manea deschisese scorul în minutul 4, ambele goluri fiind înscrise după lovituri libere. 


Manşa secundă cu Young Boys va avea loc pe 10 august, la Berna.

CITEȘTE ȘI:

Șumudică l-a dat afară pe Chipciu înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în turul 3 din Liga Campionilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter