Sport

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară din play-off! Când se joacă primul meci

CFR Cluj o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ferencvaros Budapesta şi Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, în cazul în care va trece de Young Boys Berna, potrivit tragerii la sorţi efectuate astăzi, la Nyon.

Campioana României va juca mâine, de la ora 21:00, primul meci cu Young Boys, la Cluj-Napoca, în turul al treilea preliminar, manşa secundă fiind programată în Elveţia, pe 10 august.

În cazul în care trece de Young Boys, echipa antrenată de Marius Şumudică va fi gazdă în turul play-off-ului, pe 17 sau 18 august, manşa secundă fiind programată pe 24 sau 25 august.

CFR şi Young Boys au făcut parte din aceeaşi grupă în sezonul trecut al Europa League, rezultatul de la Cluj-Napoca fiind egal (1-1), iar în Elveţia s-a impus dramatic Young Boys cu 2-1, calificându-se astfel în şaisprezecimile de finală.

CFR Cluj, dacă va fi eliminată din Liga Campionilor de Young Boys Berna, va juca în play-off-ul Europa League la fotbal cu învinsa dintre Steaua Roşie Belgrad şi Sheriff Tiraspol.

Campioana României este deja calificată în grupele Conference League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter