Sport

Șumudică, spectacol după Clinceni – CFR Cluj 1-2:„Iar am fost inspirat”

Marius Șumudică a avut o nouă declarație euforică după meciul Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 în Liga 1.

Antrenorul campioanei României a făcut o nouă serie de declarații savuroase în urma meciului cu Academica Clinceni.  CFR Cluj s-a impus cu 2-1 la finalul unui meci care a fost decis de golurile lui Claudiu Petrila și Iasmin Latovlevici pentru oaspeți, respectiv Cascini pentru gazde.

„Putem spune că am trăit periculos, dar nu era în concordanță cu ce a fost în teren. Am dominat tot jocul, chiar dacă jucăm din trei în trei zile. Fizic ne-am dus peste adversar, nu e ușor să întorci de la 1-1. Au ajuns o singură dată la noi în careu, iar luăm gol din fază fixă. După aceea, am dominat și am avut o sumedenie de ocazii”, a spus Șumudică despre meci.

Marius Șumudică, mândru de schimbările făcute

„Mă bucură exprimarea jucătorilor, dorința lor de victorie și că ajungem acolo, avem foarte multe ocazii. Să ajungi să-ți centreze mijlocașul dreapta și să centreze fundașul stânga, Lato... nu vreau să mă laud, dar iar am fost inspirat, l-am mutat pe Petrila și marchează. Acest copil va crește și va fi una dintre surprizele acestui campionat și în scurt timp va valora o sumă destul de mare”, a declarat Marius Șumudică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter