Sport

George Florescu a fost la un pas să ajungă în Bundesliga! Cum a ratat clujeanul două transferuri mari

George Florescu a fost la un pas să se transfere în Bundesliga în urmă cu mai bine de 10 ani, dar mutarea a picat în ultimul moment.

Mijlocașul clujean a plecat din țară la o vârstă fragedă și a evoluat în Danemarca, Rusia sau Ucraina de-a lungul carierei. Florescu a atins cea mai bună formă la Midtjylland, echipă de la care a fost convocat și la echipa națională a României.

Jocurile bune făcute în campionat danez l-au propulsat în atenția unor echipe importante din Bundesliga. Wolfsburg și Werder Bremen au fost dispuse să îl transfere pe fotbalistul crescut în Mănăștur.


„Au fost două şanse să ajung în Bundesliga, am fost dorit de Wolfsburg şi Werder Bremen. Totul s-a întâmplat când eram la Midtjylland. M-au urmărit, dar până la urmă nu s-a făcut transferul. Ţin minte şi acum schimbul de mesaje cu Wolfsburg. Cu Werder Bremen, transferul a căzut din cauza unei accidentări”, a declarat George Florescu, pentru Look Sport.

Florescu a prins 11 meciuri la echipa națională și s-a retras în cele din urmă de la Universitatea Cluj după ce a ratat promovarea în Liga 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter