Sport

Voleibalistele au pierdut acasă

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/30_ziua/08 volei fete.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj a pierdut luni seara în faţa Penicilinei Iaşi cu scorul de 0-3.</p>

Rezultatele pe seturi au fost: 18-25; 10-25; 20-25

Clujencele au pierdut, în ciuda faptului că au pornit ca favorite înaintea partidei. „Iaşi-ul a jucat mult mai bine decât noi azi şi au fost mai puternice pe toate planurile. Echipa noastră nu are stabilitate şi, deşi facem faze frumoase, nu reuşim să ne păstrăm concentrarea pe parcursul întregii partide. De asemenea, miza acestui meci a fost mare, iar acest fapt a constituit o presiune în plus pentru fete“, a declarat antrenorul Dan Gârleanu.

Formaţia din Cluj se confruntă cu mai multe accidentări. „U” Cluj a semnat un contract de colaborare cu LPS Cluj-Napoca, de la care vor legitima cât de curând trei junioare. Ramona Domocoş, antrenoarea echipei de junioare de la LPS Cluj-Napoca, s-a alăturat, de asemenea, formaţiei clujene. Sportiva a revenit pe teren după cinci ani de pauză şi a fost legitimată pentru sezonul acesta. „Trebuie să luăm măsuri pentru a redresa echipa. Am adus câteva sportive care ne ajută în pregătire şi sperăm ca acestea să fie legitimate şi să poată intra pe teren în cel mai scurt timp. Până în momentul de faţă, am transferat-o pe Ramona Domocoş, o sportivă care ne-a întărit echipa. Vom renunţa la două jucătoare, care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor noastre, Adriana Costan şi Izabella Costea“, a mai spus Gârleanu.

Şikoş Petra, secundul echipei, a revenit pe teren în meciul cu Penicilina, însă nu a intrat titulară. Jucătoarea nu este complet recuperată şi nu a putut evolua la capacitate maximă. Alexandra Ariton, celălalt secund al echipei, este momentan în Italia pentru diagnosticare. Sportiva a suferit o accidentare la genunchi şi probabil va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Voleibalistele Universităţii vor juca în 3 decembrie o altă partidă pe teren propriu, împotriva formaţiei CSM Bucureşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter