Sport

Rapid joacă mai mult pentru onoare

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/30_ziua/08 rapid hapoel.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Rapid va juca în această seară cu Hapoel Tel Aviv, pe Arena Naţională.</p>

Giuleştenii nu mai au şanse de calificare în „primăvara“ Europa League dar vor să adune puncte pentru România.

Elevii lui Răzvan Lucescu vor încerca să câştige meciul cu formaţie israeliană pentru a îmbogăţii „zestrea“ europeană a României din acest sezon.


Giuleştenii au fost eliminaţi matematic din Europa League, după ce au pierdut ambele partide cu Legia Varşovia, astfel că vor lupta în această seară doar pentru a strânge puncte care să le îmbogăţească coeficientul european. Rapidiştii nu au câştigat nici un meci din ultimele şapte confruntări europene pe teren propriu şi vor să oprească acest şir. Pentru ca elevii lui Răzvan Lucescu să fie susţinuţi de cât mai mulţi fani, oficialii giuleştenilor au stabilit preţuri modice la biletele pentru meciul din această seară. Astfel, biletele la peluză costă 10 lei, iar la tribuna a II-a, 20 lei.

Meciul dintre Rapid şi Hapoel Tel Aviv se va disputa în această seară pe Arena Naţională, de la ora 22.05 şi va fi transmis în direct de Pro Tv. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă de ungurul Zsolt Szabo.

În celălat meci al grupei C, Legia Varşovia primeşte vizita celor de la PSV Eindhoven. Cele două echipe luptă pentru şefia grupei. Polonezii au 9 puncte, iar olandezii 10.

Celtic – Atletico, derby-ul serii

De departe cel mai interesant meci al serii de miercuri din Europa League este cel dintre Celtic Glasgow şi Atletico Madrid. „Verzii“ din Scoţia au intrat de ceva timp în umbra rivalilor de la Rangers şi vor încerca să iasă în evidenţă prin prestaţia din cupele europene. Ibericii au câştigat trofeul în 2010 şi ar dori să intre din nou în posesia lui, după finala din mai de la Bucureşti.

PAOK Salonic, echipa pregătită de Ladislau Boloni, va avea un meci foarte greu, în deplasare la Tottenham Hotspur, una dintre cele mai în formă echipe din Premier League. În tur, cele două echipe au remizat, 0-0. Grecii sunt lideri în grupa A, cu 8 puncte, urmaţi de Rubin Kazan şi Tottenham. Irlandezii de la Shamrock Rovers nu mai au şanse de calificare, neavând nici un punct după patru etape.

Clasamentul grupei C

1. PSV Eindhoven     4    10
2. Legia Varşovia     4      9
3. Rapid Bucureşti    4      3
4. Hapoel Tel Aviv    4      1

Meciurile de miercuri din Europa League

Rubin Kazan – Shamrock Rovers
Malmo FF – AZ Alkmaar
Metalist Harkov – Austria Vienna
FK Maribor – Club Brugge
S.Braga – Birmingham City
Stade Rennes – Udinese
Standard Liege – Hannover ‘96
Vorskla Poltava – FC Copenhaga

Ultimele Stiri
abonare newsletter