Sport

Câştigătorii „Transilvania Darts Cup“

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/29_ziua/08 darts.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prima ediţie a turneului internaţional Transilvania Darts Cup (TDC), desfăşurat la Cluj-Napoca în weekend-ul recent încheiat, şi-a desemnat câştigătorii.</p>

Timp de două zile, jucători din toată ţara, dar şi din Ungaria, Olanda şi Marea Britanie s-au întrecut în măiestrie şi precizie la aruncarea săgeţii. Într-o atmosferă de concentrare şi fair-play, jucătorii au concurat pentru obţinerea titlului, dar şi pentru premiile în valoare de peste 3.000 euro puse în joc de către organizatori.
Cea mai aşteptată finală a fost cea masculină şi a fost câştigată de Janos Vegso din Ungaria. El şi-a adjudecat titul după o finală plină de emoţie, în care s-a impus în faţa românului Cristian Cimpoca. Pe locul trei s-au clasat din nou un jucător român şi unul din ţara vecină: Tiberiu Moiescu şi Attila Szabados.

La concursul pe perechi, podiumul arată astfel:

locul 1: Janos Vegso – Attila Szabados, din Ungaria
locul 2: Ad Van Haaren (Olanda)- Daniel Racoveanu (România)
locurile 3: Vlad Popa – Alexandru Stoian (România) şi Cosmin Fiscutean Cosmin – Răzvan Negoţ (România)

Competiţia feminină a fost câştigată de Silvia Nedelcu, urmată de Andreea Constantinescu, iar locul trei i-a revenit Oanei Bârsan şi Laurei Popan, toate din România.
La această primă ediţie, Transilvania Darts Cup a beneficiat de prezenţa extraordinară a marelui campion Eric Bristow, care a făcut o demonstraţie de mare sportivitate. Prima ediţie a fost una de succes, jucătorii români au paticipat în număr mare din toată ţara, iar cei străini au fost plăcut impresionaţi de Cluj-Napoca şi nivelul înalt de profesionalism sportiv al competiţiei.

„Putem spune că prima ediţie a TDC a fost un succes. Au fost două zile de darts trăite la maximum, de competiţie deschisă, de atmosferă frumoasă cu un număr mare de spectatori. Jucătorii au plecat acasă cu numeroase premii şi cu o impresie bună despre competiţie şi oraş“, a declarat Zsuzsanna Balogh, preşedinte Transilvania Masters.

Transilvania Darts Cup este un eveniment susţinut de www.profisportshop.ro şi organizat de Harrows împreună cu Consiliul Judeţean Cluj, Federaţia Română de Darts, Transilvania Masters şi AMM Design.

Ultimele Stiri
abonare newsletter