Sport

Încă o gafă mare a lui Beto!

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/28_ziua/08-28 beto cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj s-a impus ieri cu 1-0 în deplasare la Voinţa Sibiu, însă gazdelor le-a fost anulat eronat un gol marcat după o gafă mare a portarului Beto.</p>

 

Primul meci în Liga 1 dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj a început foarte animat, cu ocazii pentru ambele echipe în primele minute. Ronny a semnat prima ocazie a „feroviarilor“, în minutul 6, însă lovitura sa a trecut puţin peste poartă. Sibienii au replicat prin Tătar şi Iulian Popa, care nu au nimerit însă poarta lui Beto. Bastos a şutat puternic în minutul 31, însă portarul Miron a fost la post şi a reţinut mingea expediată de atacantul clujean. În finalul primei reprize, sibianul Beza a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Gazdele au avut prima ocazie importantă a reprizei secunde: Iulian Popa a şutat puternic din unghi, însă Beto a respins in extremis în corner. În minutul 73 se petrece cea mai ciudată fază a meciului. După o fază de atac a sibienilor, mingea ajunge la Beto, care o degajează prost, îl simte pe Iulian Popa lângă el şi se arungă pe jos. Balonul ajunge la Dâlbea, care îl trimite în poartă, însă Radu Petrescu face o gafă incredibilă şi fluieră fault în atac, implicit anulând golul marcat de sibieni în condiţii regulamentare! Aceasta nu a fost prima greşală mare a portarului portughez atât de lăudat la începutul sezonului. În meciul cu „U“ Cluj, Beto a încercat să-l dribleze pe Tony, însă nigerianul nu s-a lăsat păcălit şi a înscris în poarta rămasă goală, după ce a recuperat mingea.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Renan. Clujenii au primit o lovitură indirectă din careul de 16 m al sibienilor, Cadu l-a servit pe Renan, care a şutat puternic şi a adus astfel victoria pentru CFR.

Caseta tehnică

Voinţa Sibiu: Miron - Maghici (Bunea '64), Bar, Apostol, Grigore - Beza, Dâlbea, Nicola - Tătar (Coman '86), I. Popa, Lukanovici (Cigan '78).
CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta (Hora '58), Mureşan, Renan - Bastos (Rui Pedro '78), Ronny, Weldon (Kapetanos '68).
Cartonaşe galbene: Beza '33, '45, Popa '54, Grigore '86 / Camora '14, '75, Peralta '43, Panin '67, Hora '79. Cartonaş roşu: Beza '45 / Camora '75
Arbitri: Radu Petrescu (centru) - Valentin Avram, Stelian Slabu (asistenţi) - Paul Unimătan (rezervă). Observatori: Ştefan Constantin, Alexandru Popescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter