Sport

Revin fanii în Gruia! CFR Cluj joacă ultimul meci al sezonului cu spectatori în tribune

CFR Cluj a anunțat modalitatea după care vor fi distribuite biletele la meciul cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului.

 

 


Campioana României se pregătește de ultimul joc al sezonului 2020/2021,  cel care va fi și singurul cu spectatori în tribune. Oficialii din Gruia au anunțat că vor permite accesul pentru aproximativ 2500 de spectatori la jocul cu FCSB.
 

„Abonații din sezonul 2019-2020 vor primi un bilet gratuit pe baza cardului de abonat, în tribuna în care au avut abonament. Clubul CFR 1907 Cluj nu poate garanta că sectorul indicat pe tichet va coincide cu sectorul de pe cardul de abonament, din pricina măsurilor de prevenție anti-COVID-19. De asemenea, toți abonații vor primi încă un tichet gratuit, cu posibilitatea însă ca acesta să fie valabil în alt sector sau chiar altă tribună. Nu se vor comercializa alte bilete în afara celor destinate abonaților!”, se arată în comunicatul clubului.


Fiecare spectator care își ridică biletul gratuit trebuie să prezinte cardul de abonat și să ofere numele celor două persoane care vor fi la prezente la joc, dar și Codul Numeric Personal.

Fanii care vin la meciul cu FCSB trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic, listate.


Spectatorii sunt obligați să respecte locul de pe bilet. Fanii care prezintă simptome de COVID-19 (febră, tuse, durereri de gât sau dificultăți de respirație) nu vor putea intra pe stadion. Fiecare spectator trebuie să respecte distanța de 1,5 metri obligatorie față de alte persoane, în timp ce masca de protecție rămâne obligatorie în toate zonele stadionului.

CFR Cluj – FCSB se va juca marți, 25 mai, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu”. Trupa din Gruia este deja matematic campioană la ora actuală și va primi trofeul decernat câștigătoarei Ligii 1.


Elevii pregătiți de Edi Iordănescu pleacă din postura de mari favoriți, fiind așteptat ca trupa bucureșteană să vină cu echipa a doua în Gruia. Gigi Becali a anunțat deja că jucătorii importanți au primit vacanță și se va miza pe o echipa cu mai puțină experiență.

Ultimele Stiri
abonare newsletter