Sport

Oficial. Bouhenna s-a despărțit de Sepsi! Covăsnenii îl acuză de blat cu CFR Cluj

Rachid Bouhenna a plecat în mod oficial de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar covăsnenii îl acuză că a luat roșu intenționat cu CFR Cluj.

 

 


Fundașul central de 29 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Sepsi în ultima perioadă, dar gândul unui transfer la CFR Cluj au adus o serie de evoluții neconvingătoare. Covăsnenii au decis să se despartă de fotbalist înainte de finalul sezonului și au anunțat plecarea lui printr-un comunicat oficial.
 

„Noi schimbări în lotul echipei: Clubul Sepsi OSK s-a despărțit de Rachid Bouhenna, contractul fiind reziliat de comun acord între cele două părţi. Fundaşul, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în vara anului 2019 la Sfântu Gheorghe. Cu această ocazie, îi mulțumim lui Rachid pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în comunicat.


Bouhenna, suspectat de blat

Atilla Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, a vorbit despre un posibil aranjament între Bouhenna și CFR Cluj la meciul retur din sezonul regulat. Fotbalistul a fost atunci eliminat după două cartonașe galbene, iar acest lucru a ridicat multe semne de întrebare.

„Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu. Acum pot să mă gândesc la acel «roșu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, Leo (n.r. – Grovazu, antrenorul echipei), care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roșu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă", a declarat Hadnagy pentru gsp.ro înaintea jocului CFR Cluj – Sepsi 0-1.

abonare newsletter