Sport

Academica Clinceni - CFR Cluj se joacă astăzi. Iordănescu vrea să plece de la echipa

Academica Clinceni - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 17:00, în etapa a 6-a din play-off în Liga 1.

 

 


Academia Clinceni - CFR Cluj este primul meci din returul play-off-ului pentru Edi Iordănescu și elevii săi. Trupa din Gruia este pe primul loc în clasament, dar lucrurile nu merg extraordinar la echipă.
 

Edi Iordănescu este nemulțumit de tot ceea ce se întâmplă în jurul echipei și este dispus să plece de la echipă la finalul sezonului, indiferent de deznodământul sezonului 2020/2021, conform unui articol publicat de Digi Sport.


Antrenorul campioanei României a avut o reacție misterioasă la conferința de presă premergătoare jocului cu Academica Clinceni în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său la Cluj.

„Îmi doresc extrem de mult ca să ne ducem munca la capăt, să reușim să ne îndeplinim obiectivul (n.r. - câștigarea campionatului). Restul sunt lucruri care apar în presă, care sunt acolo, care sunt citite. Am tăria să recunosc faptul că de-a lungul timpului s-au scris și lucruri reale, care aveau legătură cu ceea ce se întâmpla în viața și în activitatea echipei”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.


Edi Iordănescu a mai avut o aventură la CFR Cluj pe care nu a dus-o la final. Antrenorul s-a despărțit fulgerător la vremea respectivă după doar câteva meciuri, fiind invocate mai multe conflicte între el și conducere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter