Sport

George Florescu, neimpresionat de CFR Cluj: „Un meci plictisitor. Am văzut 20 de minute de fotbal”

George Florescu s-a retras din activitatea de fotbalist și este în acest moment invitat constant la postul de televiziune Look Sport.

 

 


Mijlocașul care a evoluat ultima dată la Universitatea Cluj a vorbit despre meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Cele două echipe s-au anihilat reciproc și nu l-au impresionat deloc pe George Florescu.
 

„După cum anticipam, lui CFR i-a convenit această remiză. În schimb, am fost neplăcut surprins de atitudinea celor de la Craiova, cel puţin în repriza a doua. În afară de şutul lui Vătăjelu şi acțiunea lui Bancu din ultimul minut, n-a avut absolut nimic! A fost o posesie sterilă, cu multe pase înapoi şi în lateral. O partidă surprinzător de plictisitoare în a doua parte. Am văzut doar 20 de minute de fotbal astăzi. N-am observat plecările atacanţilor pe spaţii, să ofere soluţii de pasare”, a spus și Florescu.


Vasile Miriuță a vorbit și el la Look Sport despre partida din Bănie.

„După primele 15-20 de minute, ne aşteptam la avalanşă de goluri. Au fost ocazii multe, trei bare, un gol anulat pentru ofsaid.  Craiova a început mai bine meciul, a presat, iar CFR a ştiut de la început ce vrea astăzi, să nu piardă! Burcă a fost nemulţumit, a dat de înţeles că echipa nu şi-a dorit mai mult. CFR a fost mulţumită cu acest rezultat de egalitate. S-a văzut de la început acest lucru.”, a declarat Miriuță.

CFR Cluj și Universitatea Craiova au oferit un meci bun în prima repriză cu multe ocazii, dar fără realizări pe tabela de marcaj. Cele două se vor duela și în play-off, acolo unde luptă cu FCSB pentru titlul de campioană.

Ultimele Stiri
abonare newsletter