Sport

Meciul orgoliilor

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/18_ziua/03 meci fotbal cfr - u cluj rp 51.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj şi Universitatea se vor întâlni sâmbătă seara în cel mai încins derby al oraşului din ultimii ani.</p>

 

Cele două echipe clujene care evoluează în Liga 1 se vor „duela“ sâmbătă pe stadionul din Gruia.


Înaintea acestui meci, acum important şi prin prisma poziţiilor ocupate de cele două echipe în clasamentul Ligii 1, spiritele au fost mai încinse ca de obicei, din cauza oficialilor de la CFR, care au decis să crească exagerat preţurile biletelor. Atât fanii „şepcilor roşii“, cât şi cei ai „feroviarilor“, s-au revoltat la aflarea veştii că un tichet la derby-ul oraşului costă între 150 şi 250 de lei.

Jorge Costa, tehnicianul CFR-ului nu a vrut să comenteze situaţia biletelor, preferând să vorbească despre meci şi despre starea echipei sale. „Suntem pregătiţi pentru acest meci, este unul special. Cred că va fi un joc echilibrat, vom face ce ştim şi ce putem pentru a câştiga. Mi-ar plăcea să jucăm cu stadionul plin, dar eu şi jucătorii ne gândim în primul rând la ce o să fie pe teren. Cred că va fi un meci frumos, ca şi cel cu Dinamo, sper de această dată să învingem. Universitatea este o echipă bună, atât ca şi grup, cât şi ca valori individuale. Lor le plac foarte mult fazele fixe, profită de ele“, a declarat Jorge Costa, antrenorul celor de la CFR. Portughezul a mai spus că echipa sa va juca şi pentru patronul Arpad Paszkany, care îşi serbează ziua de naştere chiar sâmbătă.


Badea: „Campionatul abia acum începe“

Ionuţ Badea, antrenorul Universităţii, a declarat că pentru echipa sa campionatul acum începe. „Şepcile roşii“ vor avea câteva meciuri grele în următoarele etape, când vor întâlni pe CFR, Oţelul şi FC Vaslui, echipe care îşi propun să termine campionatul pe primele locuri. „Pentru noi, acum începe campionatul. Universitatea şi CFR sunt două echipe bune, care au demonstrat ceva până acum. Costa este un antrenor bun, a demonstrat asta, s-a văzut mai ales la meciul lor cu FC Braşov. Nu va fi uşor, derby-urile sunt ceva aparte, valorile se egalizează. Noi stăm bine, avem entuziasm, avem omogenitate. Sper să reuşim să ne facem jocul. Sunt convins că fanii vor fi alături de noi“, a spus Ionuţ Badea, antrenorul „şepcilor roşii“.


Meciul dintre CFR şi Universitatea se va disputa sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu“ şi va fi transmis în direct de DigiSport.

Bilete gratuite!


În ciuda faptului că biletele la derby-ul Clujului dintre CFR şi Universitatea au preţuri exorbitante, cel mai ieftin costând 150 de lei, clubul din Gruia a emis câteva mii de bilete gratuite. Acestea au fost distribuite liderilor de galerie şi anumitor suporteri, însă multe dintre ele au ajuns şi în mâinile fanilor Universităţii!

Cosmin Irimieş, directorul executiv al „şepcilor roşii“, a prezentat la conferinţa de presă un teanc de bilete gratuite, care a fost adus la sediul clubului


„N-aş vrea să facem un subiect foarte mare, vreau doar să remarc că sunt oameni în Clujul acesta care au dorit să ne arate nouă faptul că s-au dat invitaţii gratis la acest meci, în ciuda dezminţirilor care s-au făcut zilele trecute de unii conducători de club, cum că nu vor fi invitaţii, doar bilete. Acestea au venit la club şi am vrut să vă arătam că presa a avut dreptate“, a declarat Irimieş, făcând referire la faptul că oficialii CFR-ului au infirmat zilele trecute informaţia conform căreia vor exista şi multe invitaţii gratuite la derby-ul de sâmbătă seara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter