Sport

Doliu în Gruia. Un fost jucător de la CFR Cluj s-a spânzurat la 43 de ani

CFR Cluj trece prin momente dificile după ce Sergiu Marian, fost jucător al echipei la începutul anilor s-a sinucis.

 

 


Sergiu Sebastian Marian, fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000, şi-ar fi pus capăt zilelor, după cum susțin anchetatorii. Se pare că fostul fotbalist s-ar fi spânzurat în apartamentul mamei sale, situat în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață.

 


„La data de 23 februarie anul curent, în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat prin spânzurare, în locuinţă.  La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei.  În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Cluj.


CFR Cluj a transmis un mesaj de condoleanțe către familia fostului jucător al echipei.

„Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter