Sport

Diego Fabbrini, ademenit de CFR Cluj cu un salariu de 18.000 de euro lunar

Diego Fabbrini, jucătorul celor de la Dinamo, a fost foarte aproape să ajungă în această iarnă la CFR Cluj.

 

 


Florin Manea, agentul lui Fabbrini, a vorbit la emisiunea Prosport LIVE despre oferta pe care a avut-o jucătorul din partea celor de la CFR Cluj, dar și motivele pentru care a ales să rămână la Dinamo.

 


„Am avut ofertă și de la CFR Cluj. A contat că e apreciat de fani. El s-a acomodat la Dinamo și este iubit. La CFR Cluj ar fi avut același salariu ca la Dinamo. Dacă gândesc cu mintea, ar fi trebuit să meargă la CFR pentru că e echipă care se bate la titlu. Am vorbit și cu Nicolae Badea despre acest transfer. Mi-a garantat anumite lucruri și pentru mine contează foarte mult ceea ce spune el. Pe cei de la DDB nu-i cunoașteam foarte bine…domnul Badea nu m-a păcălit niciodată”, a spus Florin Manea în cadrul emisiunii Prosport LIVE.

18.000 de euro salariul la Dinamo

Mijlocașul argentinian a avut un salariu de 18.000 de euro la Dinamo, sumă pe care CFR Cluj ar fi fost dispusă să o plătească lunar pentru serviciile jucătorului.


„Fabbrini este cu banii la zi, a renunțat la un anumit procent. Se pare că s-au reglat lucrurile și jucătorii și-au primit banii. Va avea 10.000 de euro, de la 18.000 de euro. Spre finalul contractului va fi reeșalonată diferența. Îi va ajuta pe Dinamo acest gest al lui Fabbrini, am discutat cu DDB, am avut disponibilitate”, a spus Florin Manea la ProSport LIVE.

Ultimele Stiri
abonare newsletter