Sport

CFR Cluj a început anul cu o victorie! Campionii en-titre au egalat liderul FCSB în clasament

CFR Cluj s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Academica Clinceni și este la egalitate de puncte cu liderul FCSB în Liga 1.

 

 


CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-1 (1-0), joi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, prima a returului.



Campioana s-a impus prin golurile marcate de Valentin Costache (15), Ciprian Deac (52) şi Gabriel Debeljuh (90+1). Golul de onoare al ilfovenilor a fost înscris de bulgarul Asen Ceandarov (84), aflat la prima sa reuşită în Liga I. CFR Cluj a dominat meciul şi a avut şi o bară, prin Andrei Burcă (57).

A fost pentru prima oară în acest campionat când CFR a marcat trei goluri într-o partidă. CFR a ajuns la cinci partide consecutive fără înfrângere, patru victorii şi un egal. Clujenii au urcat pe locul secund în clasament după acest succes.

Academica a încheiat o serie de opt meciuri consecutive fără înfrângere, cinci victorii şi trei egaluri. Pentru echipa din Clinceni a fost primul eşec în deplasare în această stagiune.


 CFR Cluj este la egalitate de puncte în acest moment cu liderul FCSB, dar trupa din Capitală are un meci mai puțin disputat.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Manea ’83), Ciobotariu, Burcă, Camora – Deac (Itu ’83), Djokovic, Păun – Pereira (Chipciu ’77), Vojtus (Soares ’65), V. Costache (Debeljuh ’76). Antrenor: Edward Iordănescu


Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu – Cascini, Cebotaru (Chandarov ’58) – Cordea (Andronic ’58), Dumitriu (Ventura ’71), Cr. Tănase (Pîrvulescu ’70) – Morar (Chunchukov ‘6). Antrenor: Ilie Poenaru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter