Sport

Simona Halep se va vaccina anti-COVID19: „Vreau să se termine odată pandemia!”

Simona Halep se va vaccina anti-COVID-19. Sportiva a trecut prin această boală în luna octombrie a anului trecut și este nerăbdătoare ca pandemia să ia sfârșit.


 

Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală, se arată într-o postare a Ministerului Sănătății.


 

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep.


„Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, mai scrie în postarea ministerului.

Pe 31 octombrie, Simona Halep anunţa că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi că are simptome uşoare. Campioana de la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019) preciza pe 9 noiembrie că e sută la sută recuperată după infecţia cu noul coronavirus.


CITEȘTE ȘI:

Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

 


U-BT Cluj l-a transferat pe Michael Dixon pe postul de conducător de joc

 

abonare newsletter