Sport

Michael Pereira, povestea debutului de vis: „Am jucat contra lui Real Madrid”

Michael Pereira a povestit într-un interviu realizat de CFR Cluj despre debutul în fotbalul mare și primul meci disputat împotriva celor de la Real Madrid

 

 


Fotbalistul echipei CFR Cluj, Michael Pereira, a declarat, într-un interviu publicat pe canalul oficial de YouTube al clubului, că în 2021 îşi doreşte ca totul să revină la normal deoarece virusul COVID-19 a făcut mult rău în acest an.

 


„În 2021 îmi doresc ca toată lumea să poată să iasă în siguranţă din case. Anul acesta a fost greu pentru toată lumea. Eu ca fotbalist nu pot să mă plâng, nu am pierdut pe nimeni din familie, dar sunt oameni care mor. Eu sunt norocos că pot munci, dar sunt mulţi care nu pot. Văd oameni care suferă, virusul ne-a făcut mult rău, inclusiv clubului nostru, oamenilor apropiaţi. În 2021 vreau ca totul să revină la normal”, a spus jucătorul francez.

În interviu, Pereira a povestit că primul său meci oficial ca jucător profesionist a fost unul împotriva formaţiei Real Madrid.

„Primul meu meci oficial ca jucător profesionist a fost în Spania, într-un meci cu Real Madrid, antrenat de Mourinho şi la care juca Cristiano Ronaldo. Eram tânăr şi a fost ceva incredibil pentru că în acel moment era cel mai puternic campionat al lumii. Era un vis pentru mine, dar ştiam că mai am multe de învăţat. Fotbalul presupune mult sacrificiu, multă muncă, multă dedicare. Toate astea m-au ajutat şi mi-a mers bine”, a menţionat Michael Pereira.

Pereira a jucat între 2010 şi 2016 la Mallorca (cu excepţia sezonului 2013-2014, când a evoluat la Granada), după care s-a transferat la Yeni Malatyaspor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter