Sport

Dan Petrescu, ademenit de Al Nassr! „Bursucul” vrea și 2 jucători de la CFR

Dan Petrescu, fostul antrenor de la CFR Cluj, este tot mai aproape de o aventură în Arabia Saudită, anunță Gazeta Sporturilor.

 

Prospăt cețăean de onoare al județului Cluj, Petrescu este pregătit să semneze un contract cu Al Nassr, formație importantă din zona Golfului. Arabii au probleme în competiția internă și sunt dispuși să-i ofere un salariu de 2 milioane de euro pe an lui Petrescu pentru a salva situația. Al Nassr este pe ultimul loc în clasament cu doar patru puncte în 8 etape, iar postul lui Rui Viitoria este ca și demis.

În Arabia Saudită, Dan Petrescu s-ar putea duela cu Răzvan Lucescu, cel care este tratat regește la Al Hilal după ce a câștigat Liga Campionilor Asiei.


Perioada CFR Cluj lasă urme în cariera lui Petrescu

Dan Petrescu este decis să-i transfere în Arabia Saudită pe Damjan Djokovici și Andrei Burcă de la CFR Cluj. „Bursucul” a procedat la fel și când a plecat în China, atunci fiind transferat la pachet și Kevin Boli.

Damjan Djokovici a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din mandatul lui Petrescu la CFR Cluj. Croatul a ajuns la 30 de ani, iar o ofertă din Arabia Saudită este ideală pentru finalul de carieră. CFR Cluj ar putea încasa pentru Djokovici în jur de 500.000 de euro.


Andrei Burcă a fost adus de Dan Petrescu la CFR Cluj și a ajuns la echipa națională grație evoluțiilor foarte bune la trupa din Gruia. Burcă are șanse mici să plece dacă arabii nu achită cel puțin 1 milion de euro.

De-a lungul carierei, Petrescu a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.


Petrescu nu mai este interesat de CFR

Fostul antrenor de la CFR Cluj a mărturisit că nu a urmărit meciul de infarct cu Young Boys Berna din Europa League. Campioana României a fost la un pas să se califice în primăvara europeană, dar a pierdut meciul cu elvețienii după un penalty controversat acordat în minutele de final ale jocului.

„Nu am văzut meciul cu Young Boys. Nu mai sunt acolo și nici nu voiam să văd. Am zis că vreau o pauză pentru că trei ani și jumătate mi-am dat viața acolo. Am zis că vreau o vacanță. M-am uitat doar la meciuri din Anglia”, a spus Petrescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter