Sport

Final de an pentru Mario Rondon! Atacantul lui CFR ratează ultimele meciuri din 2020

Mario Rondon s-a accidentat în debutul meciului CFR Cluj – FCSB 2-0 și va rata ultimele meciuri din 2020.

 

 


Atacantul venezuelean a fost unul dintre cei mai utilizați jucători din lotul celor de la CFR Cluj în actualul sezon. Rondon a devenit titular cert după plecările lui Țucudean și Traore, iar numărul mare de meciuri i-au provocat o accidentare care îl va ține departe de teren în următoarea perioadă.
 

Rondon a suferit o leziune în zona bicepsului femural și ratează meciurile cu Dinamo și Universitatea Craiova. Atacantul celor de la CFR Cluj a plecat în Portugalia, acolo unde se va reface în următoarea perioadă.


Vârful sud-american a fost adus la CFR Cluj în 2019, de la Gaz Metan Mediaș și a devenit un fotbalist importat în angrenajul echipei. Rondon a bifat 60 de meciuri și are 11 goluri marcate pentru campioana României.

Edward Iordănescu se va baza în acest final de an pe Jakob Vojtus și Gabriel Debeljuh pentru postul de atacant. Ultimul dintre cei doi a suferit o accidentare la cap în meciul cu Young Boys Berna și nu a fost trecut pe foaie la derbyul cu FCSB. Totuși, Debeljuh ar putea să revină la CFR Cluj în meciul cu Dinamo din weekend.

abonare newsletter