monitorulcj.ro Menu
Sport

Mesaj DUR de la Cluj pentru conducerea UEFA. „FĂRĂ RESPECT!”, acuză fanii CFR. FOTO

Fanii campioanei României au afișat un mesaj dur adresat conducerii UEFA.

mesaj-dur-de-la-cluj-pentru-conducerea-uefa-fara-respect-acuza-fanii-cfr-foto

 

 


Întâmplările mai mult decât controversate în timpul meciului de la Berna, în urma căruia CFR Cluj a ratat în mod dramatic calificarea în primăvara europeană, nu au rămas fără urmări.

 


Fanii echipei locale CFR Cluj au afișat un banner de protest după prestația execrabilă a arbitrilor din finalul meciului de infarct pierdut în prelungiri de formația favorită în fața campioanei Elveției, Young Boys, scor 1-2.

Fanii campioanei CFR Cluj, mesaj dur pentru UEFA: „NO RESPECT!”

Înaintea confruntării din campionat cu FC FCSB, suporterii formației CFR Cluj din brigada Peluza Vișinie au pregătit un mesaj de protest după prestația extrem de slabă a brigăzii conduse de francezul Benoit Bastien în meciul de joi seară. Reamintim că soarta partidei a fost decisă de un penalty inexistent dictat împotriva clujenilor.


Fanii CFR-ului au aprins torțe și au afișat un banner ironic cu mesajul „NO RESPECT” (fără respect – n.r.), aluzie la campania „RESPECT” lansată de UEFA, în 2008, pentru a combate discriminarea. De asemenea, pe banner apare și sigla modificată a forului continental: „UEFA MAFIA”.

CITEȘTE ȘI:


Debeljuh și Florin Tănăse, incerți înaintea partidei CFR Cluj - FCSB din Liga 1