Sport

„U” Cluj încheie sezonul cu restanța împotriva Ripensiei

Universitatea Cluj joacă vineri, de la ora 16:00, restanța cu Ripensia Timișoara pe Cluj Arena.

 

 


Formația antrenată de Costel Enache are nevoie de un succes împotriva celor de la Ripensia pentru a ocupa unul dintre cele șase locuri de play-off.

 


„Studenții” sunt pe locul 10 în clasament, dar  cu o victorie pot urca pe locul șase. Ripensia Timisoara este într-o situație delicată și ocupă doar locul 19 cu 15 punte acumulate în 11 partide. Bănățenii au fost nevoiți să își amâne mai multe meciuri din cauza cazurilor de COVID-19 apărute în echipă.

Ripensia Timișoara este nemesisul Universității Cluj în ultimele două sezoane. Timișorenii au câștigat un meci și au obținut două egaluri în partidele disputate cu „U”.


Costel Enache, antrenorul lui „U” a prefațat meciul cu Ripensia Timișoara.

„E o perioadă destul de grea. Venim după un meci disputat acum două zile, pe un teren foarte greu. După meci am rămas fără mulți dintre jucători. Avem probleme de lot, jucători suspendați, jucători accidentați, dar cred că e momentul să strângem rândurile și să plecăm în vacanță cu o victorie. E neapărat nevoie de victorie. Putem spune că va fi foarte dificil să fim în primele șase la finalul sezonului regulat fără cele trei puncte cu Ripensia. Meciurile care urmează sunt foarte dificile, cu Petrolul, Craiova, Viitorul Pandurii și e nevoie de o siguranță dată de cele trei puncte pe care le-am putea lua cu Ripensia.”, a declarat antrenorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter