Sport

„U” Cluj vrea să joace pe teren meciul cu Farul: „Meciul se poate disputa în deplină siguranță”

Universitatea Cluj vrea să joace meciul cu Farul Constanța pe teren, deși echipa antrenată de Ianis Zicu are mai multe cazuri de COVID-19.

 

 


Universitatea Cluj poate pierde meciul cu Farul Constanța, deși echipa antrenată de Costel Enache poate disputa meciul la acest moment. Conform regulametului, Farul ar urma să câștige la masa verde, după ce prima amânare a fost provocată de cazuril de la "U" Cluj.

Oficialii „Șepcilor Roșii” nu sunt de acord cu regulamentul Federației Române de Fotbal și vor ca meciul cu Farul Constanța să se dispute conform programului.


„FC Universitatea Cluj va uza de toate pârghiile pe care le are la dispoziție astfel încât rezultatul să fie decis pe terenul de fotbal, nu în altă parte. Este 1 Decembrie, iar istoria de 101 ani a echipei noastre ne obligă să nu ne oprim din lupta pentru un fotbal curat. FC Universitatea Cluj a solicitat oficial Federației Române de Fotbal reprogramarea în termen de 24 sau 48 de ore a partidei. Considerăm că meciul se poate disputa în deplină siguranță, conform regulamentelor sportive si medicale. De asemenea, solicităm Federației modificarea de urgență a regulamentelor pentru ca asemenea cazuri să nu mai fie posibile, iar scorul final să îl stabilească jucătorii, nu conducătorii.”, au transmis oficialii clubului de pe malul Someșului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter