Sport

CFR Cluj - AS Roma Europa League. Petrescu s-a decis asupra primului 11

CFR Cluj - AS Roma se joacă astăzi, de la ora 22:00 în Europa League. Dan Petrescu s-a decis asupra primului 11.

 

 


Conform unor informații din jurul echipei, Dan Petrescu va începe meciul cu AS Roma într-o formulă 4-3-3 care se va transforma pe fază defensivă în 4-5-1.

Cristi Bălgrădean va fi titular în poartă, în timp ce Mateo Susic, Denis Ciobotariu, Andrei Burcă și Mario Camora vor alcătui linia de fund. La mijlocul terenului vor începe Itu, Djokovici și Păun. Cei trei vor fi sprijiniți pe fază defensivă de Alex Chipciu și Mario Rondon, doi fotbaliști cu un aport fizic important. Gabriel Debelujh va fi și în această seară principala armă pe faza ofensivă.


Echipa de start a campioanei României în CFR Cluj - AS Roma: Bălgrădean - Susic, Burcă, Ciobotariu, Camora - Itu, Djokovici, Păun - Chipciu, Debelujh, Rondon.

AS Roma - CFR Cluj Europa League. Probleme mari pentru ambele echipe

AS Roma și CFR Cluj se confruntă cu mari probleme din cauza accidentărilor. Campioana României nu se poate baza pe Vinicius și Cestor accidentați, dar nici pe Hoban sau Deac, ambii infectați cu COVID-19. Petrescu este obligat astfel să trimită în primul 11 doi jucători Under-21 la meciul din această seară.


Paulo Fonseca are și el mari probleme în echipă și nu va putea conta pe fotbaliști precum Mancini, Kumbulla, Smalling, Ibanez sau Fazio în defensivă. Italienii îi vor avea însă la dispoziție pe Lorenzo Pellegrini și Edin Dzeko, doi jucători care au lipsit în ultimele săptămâni din cauza infecției cu COVID-19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter