Sport

„U” Cluj joacă în deplasare la Miercurea Ciuc

Universitatea Cluj joacă mâine, de la ora 16:30, împotriva celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

 


Formația lui Costel Enache începe o serie infernală cu patru meciuri în doar 10 zile, inclusiv o deplasare până la Huși. „Studenții” sunt pe locul 11 în clasament înaintea meciului de la Miercurea Ciuc, dar un succes obținut mâine poate duce formația lui Costel Enache în preajma locurilor de playoff.

 


Universitatea are două înfrângeri consecutive în campionat, iar meciul de la Miercurea Ciuc se anunță extrem de complicat. Gazdele au luat un punct cu liderul Universitatea Craiova 1948 și au bătut cu 2-0 Poli Timișoara, echipă care se află pe locul secund în Liga a 2-a.

Antrenorul Universității a oferit o serie de declarații înaintea jocului pe care „studenții” îl vor disputa mâine:


„Despre echipa din Miercurea Ciuc pot spune că este o formație omogenă, agresivă și bine organizată. În ultima perioadă au avut evoluții și rezultate fluctuante, dar per total au o atitudine foarte bună. Suntem obligați să ne întoarcem cu un rezultat bun, deoarece am făcut mulți pași greșiti și nu avem nevoie de încă unului. În următoarea perioadă vom avea și un program aglomerat cu meci la Huși, apoi acasă. Terenurile sunt grele, dar nu avem timp de plâns și trebuie să găsim soluții.”, a declarat Costel Enache înaintea meciului.

Universitatea va juca pe 29 noiembrie cu Hușana Huși în Cupa României, pe 2 decembrie cu Farul, iar pe 5 decembrie cu Dunărea Călărași, ambele meciuri fiind pe teren propriu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter