Sport

CFR Cluj a ratat transferul lui Fabio Borini. Soţia fotbalistului nu a vrut să vină la Cluj

CFR Cluj a negociat în această perioadă cu Fabio Borini, jucător trecut pe la AC Milan şi Liverpool în carieră.

CFR Cluj a ratat transferul lui Fabio Borini. Soţia fotbalistului nu a vrut să vină la Cluj CFR Cluj a ratat transferul lui Fabio Borini. Soţia fotbalistului nu a vrut să vină la Cluj

 

 


Fabio Borini, 29 de ani, a fost la un pas să ajungă la CFR Cluj în ultimele săptămâni, dar mutarea a căzut din cauza soţiei care nu a dorit să se mute la Cluj, conform Prosport.

Atacantul care s-a remarcat la echipe de top din Europa a jucat în ultimul sezon la Verona, în Serie A, iar acum este jucător liber de contract. Conform sursei menţionate mai sus, Borini ar fi fost de acord cu salariul oferit de campioana Ronâniei şi totul a fost pregătit pentru ca el să ajungă la CFR Cluj, însă mutarea a picat din cauza soţiei care nu a vrut să audă de România. Fotbalistul a rămas liber de contract şi cel mai probabil nu va juca până în  iarnă.


Borini s-a făcut remarcat în carieră la AC Milan, Sunderland, Liverpool sau AS Roma. Italianul a câştigat printre altele Cupa Angliei şi Supercup Angliei, fiind selecţionat şi la echipa naţioală.

 

abonare newsletter