Sport

George Florescu, dat afară de „U” Cluj:„E posibil să mă las. Nu cred că voi mai juca nicăieri”

George Florescu a făcut o serie de dezvăluiri după ce Universitatea Cluj l-a dat afară fără prea multe explicații.

George Florescu, dat afară de „U” Cluj George Florescu, dat afară de „U” Cluj

 

 


George Florescu a fost unul dintre jucătorii legendari care s-a alăturat noului proiect Universitatea Cluj încă din ligile inferioare, dar devotamentul său nu a fost suficient pentru conducere. Fotbalistul a dezvăluit că s-a întors la Cluj pentru un salariu de 5.000 de lei, iar acum se gândește la retragere după ce a fost îndepărtat de conducerea „studenților”.

 


„Am fost anunțat că nu voi mai juca la U. Cluj. Nu sunt sigur, dar nu cred că voi mai activa în fotbal. E posibil să mă las. Am venit pe bani mărunți la U. Cluj, în jur de 5.000 de lei. Mai mult mă costă grădinițele copiilor, private, că am 3 copii. Mi s-a transmis că nu sunt în vederile echipei, că e vorba de o reconstrucție. Nu e o dezamăgire care să-mi provoace răni. Sper că venirea lui Costel Enache va duce echipa în Liga 1, se vede că e vorba de un suflu nou. Chiar vreau s-l felicit pe Costel Enache. Nu mă antrenez cu echipa, dar sunt sub contract cu U. Cluj. Mă antrenez după un program separat. Mai pot juca 2-3 ani la un nivel înalt. Dacă apare o ofertă din Liga 1, sigur că mă voi gândi”, a declarat Florescu pentru Prosport.

George Florescu a avut cuvinte dure la adresa celor care au evoluat și au condus Universitatea Cluj în sezonul trecut, atunci când echipa s-a aflat într-o situație extrem de delicată înainte de întreruperea campionatului.


„Sezonul trecut s-a ratat retrogradarea. Ăsta e adevărul, dacă e cineva care nu-l acceptă… e problema lui. N-avem cum să vorbim de promovare, sezonul trecut, când noi doar ne târam la coada clasamentului. Cred că cel mai important este ca fiecare să se uite în oglindă. Cine a făcut parte din lotul Universității, anul trecut, si nu-și reprosează nimic, cred că nu are ce căuta la fotbal”, a afirmat mijlocașul.

abonare newsletter