Sport

AS Roma-CFR Cluj. Petrescu s-a decis asupra primului 11. Cine joacă în locul lui Vincius

AS Roma-CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 19:55, în Grupa A din Europa League. Dan Petrescu s-a decis însă asupra primului 11 și a pregătit câteva surprize.

AS Roma - CFR Cluj. Petrescu s-a decis asupra primului 11. Cine joacă în locul lui Vincius AS Roma - CFR Cluj. Petrescu s-a decis asupra primului 11. Cine joacă în locul lui Vincius

 

 


AS Roma-CFR Cluj se joacă pe stadio Olimpico din Roma, însă fără spectatori în tribune din cauza pandemiei de COVID-19. Dan Petrescu s-a decis asupra primului 11 din această seară și va abora meciul într-o formulă cu 5 fundași, așa cum a procedat și în meciul cu Lazio de anul trecut.

 


Din păcate, Dan Petrescu nu îi va avea la acest joc pe Andrei Burcă, Mike Cestor și Paulo Vinicius, cei mai importanți fundași centrali. „Bursucul” este obligat să înceapă în defensivă cu o formulă experimentală în care vor apărea Cristi Manea, Denis Ciobotariu și Ovidiu Hoban în centrul apărării, în timp ce Mario Camora și Mateo Susic vor juca în cele două benzi.

Campioana României va începe la mijlocul terenului cu Ciprian Deac, Damjan Djokovici și Adrian Păun, în timp ce Debelujh și Mario Rondon vor ocupa posturile din atac.


Cum arată primul 11 la meciul AS Roma-CFR Cluj

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Manea, Hoban, Ciobotariu, Camora - Deac, Djokovici, Păun - Debelujh, Rondon.

Formația din Gruia are 4 puncte acumulate în această grupă și este pe primul loc grație unui golaveraj mai bun. CFR a remizat 1-1 cu Youn Boys Berna și a câștigat cu 2-0 pe terenul lui ȚSKA Sofia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter