Sport

CFR Cluj, lovită din nou de COVID-19. Cel mai bun jucător din acest sezon va lipsi la meciul cu AS Roma

CFR Cluj nu se va putea baza pe cel mai bun jucător din actual sezon din cauza infecției cu COVID-19.

CFR Cluj lovită din nou de COVID-19. Cel mai bun jucător din acest sezon va lipsi la meciul cu AS Roma CFR Cluj lovită din nou de COVID-19. Cel mai bun jucător din acest sezon va lipsi la meciul cu AS Roma

 

 


Andrei Burcă, cel mai în formă jucător de la CFR Cluj în actualul sezon, a fost testat pozitiv la COVID-19 și va rata meciul cu AS Roma, conform Gazeta Sporturilor. Vestea este una teribilă pentru Dan Petrescu, având în vedere că fundașii centrali Paulo Vincius și Mike Cestor sunt accidentați. Astfel, singurul fundaș central, de meserie, pe care îl mai are în lot campioana României este tânărul Denis Ciobotariu (22 de ani), cel care nu a evoluat în niciun meci din cupele europene în acest sezon.

Vestea proastă a venit la câteva zile distanță după ce Alexandru Chipciu și Cristian Panin au fost și ei depistați pozitivi la CFR Cluj. Testul pozitiv al lui Andrei Burcă îi dă și mai multe dureri de cap lui Dan Petrescu, antrenorul care a anunțat după meciul cu Gaz Metan Mediaș că a ajuns la capătul răbdării și este gata să plece de la CFR Cluj după meciul cu AS Roma.


„Bursucul” s-a plâns în ultimele săptămâni că nu are suficienți fundași centrali la dispoziție, iar la meciul cu AS Roma va fi nevoit să îl folosească din nou pe Cristi Manea în centrul defensivei.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter