Sport

Paulo Vinicius ratează meciul cu AS Roma. Petrescu, obligat să improvizeze în apărare

Paulo Vinicius s-a accidentat în debutul partidei CFR Cluj - Young Boys Berna și va lipsi între 2 și 3 săptămâni.

Paulo Vinicius ratează meciul cu AS Roma. Petrescu, obligat să improvizeze în apărare Paulo Vinicius ratează meciul cu AS Roma. Petrescu, obligat să improvizeze în apărare

 

 


Fundașul brazilian de la CFR Cluj a fost examinat, iar verdictul medicilor a fost ruptură musculară, accidentare care îl va face să absenteze la următoarele două etape din Liga 1 (duminică împotriva lui Gaz Metan Mediaș și duminica viitoare pe terenul lui FC Argeș), dar și la meciul de joi din deplasare cu AS Roma, în grupele Europa League. Cel mai probabil, Vinicius va reveni în echipa CFR-ului la meciul cu UTA din Liga 1 (în jurul datei de 21 noiembrie), după pauza provocată de meciurile echipei naționale.

 


Sud-americanul din linia defensivă este al doilea om important pierdut de Dan Petrescu în acest compartiment după ce Mike Cestor a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. Francezul a fost operat cu succes și va reveni cel mai probabil în primăvară.

CFR Cluj are mari probleme în apărare după cele două accidentări, iar Cristi Manea a fost forțat pe postul de fundaș central la meciul cu Young Boys Berna. Petrescu îl mai are la dispoziție pe Andrei Burcă și tânărul Denis Ciobotariu pentru centru defensivei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter