Sport

Cu banii la zi! CFR Cluj a plătit prime și salarii de 3 milioane de euro înaintea meciului cu Young Boys Berna

CFR Cluj a achitat toate salariile și primele restante înaintea meciului cu Young Boys Berna din Europa League.

Cu banii la zi! CFR Cluj a plătit prime și salarii de 3 milioane de euro înaintea meciului cu Young Boys Berna Cu banii la zi! CFR Cluj a plătit prime și salarii de 3 milioane de euro înaintea meciului cu Young Boys Berna

 

 


CFR Cluj - Young Boys Berna se joacă astăzi, de la ora 22:00, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia și pentru prima dată după mult timp fotbaliștii campioanei României sunt mulțumiți din punct de vedere financiar. Conducerea campioanei României a achitat toate salariile și primele restante, fiind efectuate plăți în valoare de 3 milioane de euro.

 


„Da, e important ca un club cu performanțe să fie și cu banii la zi. Oricum, noi cred că, după performanțele făcute în ultimii 3 ani, meritam. Ne bucurăm că am primit banii promiși de club, banii restanți pe care îi aveam”, a spus Camora, pentru Digi Sport.

Informația a fost confirmată și de antrenorul Dan Petrescu înaintea partidei cu formația elvețiană: „Toată echipa e la zi, nu cred că va mai trebui cineva să pomenească despre bani. Chiar dacă n-ar fi fost la zi, când joci un meci așa important n-ar trebui să te gândești la bani”, a declarat și Petrescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter