Sport

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Mihai Bordeianu! Un mijlocaș brazilian vine în Gruia

CFR Cluj este foarte aproape să transfere un mijlocaș brazilian cu peste 150 de meciuri în prima ligă din Portugalia.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Mihai Bordeianu! Un mijlocaș brazilian vine în Gruia CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Mihai Bordeianu! Un mijlocaș brazilian vine în Gruia

UPDATE: CFR Cluj a confirmat transferul lui William Soares, iar fotbalistul a fost prezentat oficial pe pagina de facebook a echipei:

„CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! William Soares Da Silva a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu. Mijlocașul brazilian a evoluat în mare parte a carierei sale în Portugalia și a venit în Gruia pentru a ne ajuta la îndeplinirea obiectivelor noastre. Bun venit la Cluj, William și cât mai multe realizări în tricoul “alb-vișiniu”!”, a transmis clubul.


 

William Soares (31 de ani, mijlocaș defensiv) este așteptat să semneze cu CFR Cluj în această săptămână, fiind considerat înlocuitorul lui Mihai Bordeianu, conform celor de la Gazeta Sporturilor. Brazilianul vine în România din postură de jucător liber de contract după ce sezonul trecut a jucat 33 de meciuri pentru portughezii de la Gil Vicente.


 

Mijlocașul de 31 de ani este născut în Brazilia, dar în ultimii 10 ani a evoluat în Penisula Iberică după ce a fost inițial achiziționat de FC Porto de la Vila Nova. Soares a bifat peste 150 de meciuri doar în prima ligă din Portugalia, iar în carieră s-a făcut remarcat la echipe precum Rio Ave, Madeira, Gil Vicente sau Portimonese.


Fotbalistul este cotat în acest moment la 400.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

abonare newsletter