Sport

Tamaș face lumină în cazul aventurii sale la CFR Cluj:„Mai bine au dat în mine decât să-mi plătească banii la semnătură”

Gabi Tamaș a vorbit într-un interviu despre aventura extrem de scurtă de la CFR Cluj.

Gabi Tamaș, săgeți către Iuliu Mureșan și CFR Cluj Gabi Tamaș, săgeți către Iuliu Mureșan și CFR Cluj

 

 


Actualul fundaș al celor de la Universitatea Cluj a acordat un interviu celor de la Fanatik.ro în care a vorbit pe larg despre întreaga carieră de fotbalist, inclusiv despre aventura în Gruia. Tamaș și-a arătat nemulțumirea față de modul în care a fost tratat de Iuliu Mureșan și CFR Cluj la vremea respectivă și cred că plecarea lui de la actuala campioană a României este strict legată de o sumă de bani pe care echipa trebuia să o plătească în momentul în care Tamaș a semnat.

 


„Domnul Mureșan știe cel mai bine ce a fost acolo și el ar trebui întrebat. Trebuiau să-mi dea banii aceia la semnătură, pe care-i vorbisem. Asta știți? Nu știți! Noi ne-am înțeles cu o chestie și poate nu mai aveau bani la momentul respectiv. Și atunci au zis că mai bine să dea în mine, că Tamaș oricum e predispus la nebunii și apoi anunțăm că l-am dat afară. Să fie sănătoși! Roata e rotundă și se tot învârte. Uite, domnul Mureșan! Doamne, Doamne e sus și vede!”, a spus Tamaș.

Gabi Tamaș a ajuns la CFR Cluj în 2013, dar nu a apucat să debuteze în tricoul echipei din Gruia. Fotbalistul a rezistat doar 6 zile în Gruia, deși inițial semnase pe tot sezonul.


„Tamaş a venit, a băut şi a plecat. S-au întâmplat mai multe lucruri pe care nu vreau să le fac publice. El are probleme cu alcoolul şi cu nopţi pierdute nu se poate face performanţă. În ziua în care i-a venit cartea verde lui Tamaş a trebuit să-i rupem contractul”, a declarat Mureşan la vremea respectivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter