monitorulcj.ro Menu
Sport

Două cazuri noi de Covid19 la U-BT Cluj! Un baschetbalist de 17 ani, internat de urgență

U-Banca Transilvania Cluj a anunțat că există două cazuri noi de Covid19 la echipa de seniori, unul dintre ele fiind mai grav.

Două cazuri noi de Covid19 la U-BT Cluj! Un baschetbalist de 17 ani, internat de urgență

 

 


U-Banca Transilvania Cluj a anunțat, marți, că există 6 jucători care sunt infectați cu Covid-19. Echipa de baschet a emis, joi seara, un nou comunicat în care a anunțat că alți doi baschetbaliști au fost depistați pozitiv.

 


În total, 10 componenți ai U-Banca Transilvania au fost depistați pozitiv. Cu alte cuvinte, infectați sunt Patrick Richard, David Vida, Modibo Diaby, Gregory Vargas, Karel Guzman, Justin Edwards, Dragoș Lungu, Ștefan Grasu, Szabolcs Santa, alături de antrenorul principal Mihai Silvășan. Cu toții se simt bine și sunt în izolare, iar Ștefan Grasu se află la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pentru analize amănunțite.

De asemenea, în cursul acestei dimineți au fost testați și opt antrenori de la Academia U-BT. Toate rezultatele sunt negative. 


Cupa României, amânată din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19

În altă ordine de idei, oficialii Federației Române de Baschet au convocat, în regim de urgență, o ședință care s-a desfășurat în sistem de videoconferință, cu prezența a 13 membri ai Consiliului Director. S-a decis, cu unanimitate de voturi, ca turneele de la Cupa României să fie amânate pentru o perioadă nedeterminată.