Sport

Gabi Tamaș, furios după umilințele suferite de România:„Să nu mai îmbrăcați tricoul echipei naționale”.VIDEO

Gabi Tamaș, fundașul lui „U” Cluj, a vorbit după victoria cu Turris Turnu Măgurele și a avut cuvinte dure la adresa fotbaliștilor de la echipa națională.

Gabi Tamaș, declarație sinceră la adresa fotbaliștilor de la naționala României Gabi Tamaș, declarație sinceră la adresa fotbaliștilor de la naționala României

 

 


Gabi Tamaș, 36 de ani, a îmbrăcat ani la rând tricoul echipei naționalei, iar acum nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume după ce România a pierdut cu 2-1, respectiv 4-0 meciurile cu Islanda și Norvegia.

 


„Mirel Rădoi și-a asumat o vină... Eu spun că nu e vina lui... Dacă erau 11 jucători ca Mirel Rădoi pe teren era altceva. Cu echipe ca Islanda sau Norvegia trebuie să ne batem, nu să...  Eu mereu am fost naționalist. Mă doare că nu mai văd acea foame pentru fotbal. Eu, săracul de mine, și Tibi Ghioane am plecat de la Brașov și dormeam în sală la Rapid. Alergam ca nebunii ca să ajungem fotbaliști... Nu mai este acum foamea aia. Nici nu vreau să mă gândesc la ce este acum. Să fie sănătoși! Dacă lor le convine cum sunt şi cum arată, le urez baftă, sănătate”, a declarat Gabi Tamaș la TV Telekom Sport.

Tamaș și Rădoi au fost convocați constant la echipa națională, iar selecționerul României a luat în calcul inclusiv chemarea jucătorului de la Universitatea Cluj la meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria, dar accidentarea la menisc i-a dat planurile peste cap.


 

abonare newsletter