Sport

„U” Cluj face spectacol cu Enache pe bancă și urcă pe locul 2 în Liga a 2-a după victoria cu Turris

Universitatea Cluj a făcut spectacol în meciul cu Turris Turnu Măgurele și a reușit să se impună cu 4-1, într-un meci dominat de la un capăt la altul.

Universitatea Cluj a făcut spectacol în meciul cu Turris și este pe loucl 2 în clasament Universitatea Cluj a făcut spectacol în meciul cu Turris și este pe loucl 2 în clasament

 

 


Echipa antrenată de Costel Enache a deschis scorul în minutul 25 prin Nicolae Pîrvulescu, jucător pe care Adrian Falub l-a ignora pe toată durata mandatului său. Novac avea să facă 2-0 până la pauză, iar cele trei puncte păreau acontate încă din primele 45 de minute. Turris a redus din diferență în minutul 58 prin golul lui Sălcianu, iar lucrurile păreau să se complice.

 


Tânărul Denis Mănărean avea să marcheze primul gol din carieră la Universitatea Cluj în minutul 72, în timp ce Novac avea să stabilească scorul final în minutul 88 după o combinație cu Alex Negrean, un alt tânăr fotbalist din lotul „studenților”.

Universitatea Cluj a urcat pe locul doi în clasamentul din Liga a 2-a, dar are cu două meciuri mai mult față de Dunărea Călărași și unul în plus față de Poli Timișoara sau Petrolul.


Turris Oltul: Duțu – Nicola (Buleică 60′), Ct. Pîrvulescu, Sălcianu, Mitrea – Țegle, Haită, Sil. Pană (cpt.)(Liv. Mihai 46′) – Al. Sima (Ad. Niță 46′), Blănaru (Alb. Voinea 46′), Damașcan

Rezerve neutolozate: Ducan – Bg. Matei, Butoiu


Antrenor: Erik Lincar

”U” Cluj: Muțiu – Laur. Rus, Luchin, Gab. Tamaș (cpt.)(Andr. Mureșan 81′), Neciu – Meșter (Mâneran 46′), I. Filip, Telcean (Negrean 46′), Novac, Nic. Pîrvulescu (Al. Pop 86′) – Gavra (Taub 90+1′)


Rezerve neutilizate: Vâtcă – Ștefănescu, Goga, Ribeiro

Antrenor: Costel Enache

abonare newsletter