Sport

Costel Enache, victorie la debut pe banca lui „U” Cluj. Pîrvulescu i-a dat o „palmă” lui Falub

FC Universitatea Cluj a învins-o pe AFC Unirea 04 Slobozia cu scorul de 3-1 (2-1), marţi seara, pe Cluj Arena, într-o partidă din etapa a 4-a a Ligii a II-a de fotbal.

Costel Enache, victorie la debut pe banca lui „U” Cluj Costel Enache, victorie la debut pe banca lui „U” Cluj

FC Universitatea Cluj a învins-o pe AFC Unirea 04 Slobozia cu scorul de 3-1 (2-1), marţi seara, pe Cluj Arena, într-o partidă din etapa a 4-a a Ligii a II-a de fotbal.

La debutul său pe banca Universităţii, antrenorul Costel Enache a câştigat duelul cu omologul său de la Unirea, Costea Enache, însă cu destulă şansă.

Oaspeţii au deschis scorul prin Constantin Toma (12), dintr-un penalty acordat cu uşurinţă. ''U'' a restabilit egalitatea prin Cristian Gavra (42) la capătul unui contraatac şi a trecut în avantaj prin autogolul lui Flavius Dumbrăvean (44). Scorul final a fost parafat de un alt autogol, al portarului Ionuţ Gurău (59), care a trimis mingea cu genunchiul în plasa propriei porţi, după o lovitură cu capul expediată de Ioan Filip.

Nicolae Pîrvulescu a revenit ca titular la Universitatea Cluj după ce Adrian Falub l-a ignorat complet pe toată durata mandatului său. Mijlocașul a făcut un meci admirabil și a demonstrat că încă mai are multe de arătat pentru „alb-negrii”.

Rezultate:
Sâmbătă
CS Concordia Chiajna - CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 4-0
CS Mioveni - FC Metaloglobus Bucureşti 0-1
AFC Farul Constanţa - SCM Gloria Buzău 2-2
CSM Reşiţa - ASU Politehnica Timişoara 0-0
AFC Ripensia Timişoara - CS Aerostar Bacău 2-0
CSM Slatina - ACS Fotbal Comuna Recea 2-0
FC Rapid Bucureşti - AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-1
Duminică
ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu - FC U Craiova 1948 2-4
Luni
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - FC Petrolul Ploieşti 1-2
Marţi
FC Universitatea Cluj - AFC Unirea 04 Slobozia 3-1
Dunărea Călăraşi a stat în această etapă.

În clasament, pe primul loc se află FC U Craiova 1948, 10 puncte, urmată de Rapid, 10 puncte, Petrolul, 9 puncte, Concordia, 8 puncte, ASU Poli Timişoara, 8 p, Farul Constanţa, 7 puncte, etc. ''U'' Cluj se află pe locul 8, cu 6 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter