Sport

Handbalistele de la „U” Cluj debutează în noul sezon contra lui Crișul Chișineu-Criș

Federația Română de Handbal a stabilit modul în care se vor disputa primele meciuri din sezonul 2020/2021 în Liga Florilor, dar și programul rundelor inaugurale.

Handbalistele de la „U” Cluj debutează în noul sezon contra lui Crișul Chișineu-Criș Handbalistele de la „U” Cluj debutează în noul sezon contra lui Crișul Chișineu-Criș

 

 


FRH a stabilit țintarul pentru stagiunea care stă să înceapă, dar echipelor nou promovate le-a atribuit statutul de Echipa 1, Echipa 2, Echipa 3, Echipa 4.  În urma unei videoconferințe avea să se stabilească programul pentru fiecare echipă venită din liga secundă.

 


Dacia Mioveni, Activ Prahova Ploiești, Crișul Chișineu-Criș și CSM Galați au fost repartizate în această ordine, iar Crișul Chișineu-Criș este prima adversară a Universității Cluj.

Prima etapă din noul sezon se va juca la Ploiești în 14-15 octombrie, fiind respectate toate măsurile impuse de pandemia de Covid-19. În perioada 29 octombrie – 3 noiembrie se vor juca patru etape într-un singur oraș, iar între 18-19 noiembrie va fi organizată etapa a șasea.


Liga Florilor MOL va avea 16 echipe la start. După sezonul regulat, echipele clasate pe locurile 16, 15, 14, 13 vor retrograda direct în Divizia A. Echipele clasate pe locurile 11 şi 12 vor susţine jocuri de baraj cu ocupantele locurilor locurilor 3 şi 4 ale turneului final al Diviziei A.

Programul complet în etapa 1

Crișul Chișineu-Criș – CSU Cluj-Napoca
Rapid București – CSM Slatina
HC Zalău – Minaur Baia Mare
CSM Galați – Gloria Bistrița-Năsăud
Activ Prahova Ploiești – Dunărea Brăila
SCM Gloria Buzău – CSM București
Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie
SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter